Sex og seksualitet

 

“God sex handler om træning, træning, træning. Jeg er utrolig ordinær, kan bedst lide at knalde på siden. Gider ikke rigtig at ligge ovenpå – det er enormt anstrengende, fordi min kæreste er længe om at komme. Og bagfra gad jeg godt, da jeg var ung. Nu forstyrrer pikken et eller andet i mit underliv. Og jeg kan slet ikke holde ud at få noget op i røvhullet. Heller ikke en finger. Har et meget lille røvhul, og det er tit irriteret af at skide (omg – det her er virkelig råt for usødet, hvad?). Vi har eksperimenteret en lille smule, men vi er ligeglade med det.”

Kvinde, 48 år

 

“Mit motto har altid været: “du ved ikke om du kan lide det før du har prøvet det.” Det er ikke helt sandt, men det er en god måde at leve på. Det får en til at overveje mærkelige oplevelser en ekstra gang.”

Kvinde, 25 år

 

“Jeg har kun opnået klitoris-orgasme, og kun når jeg har onaneret selv. Nogle gange er det lidt en ”nå”-oplevelse, andre gange er det helt vidunderligt.”

Kvinde, 20 år

 

“Jeg har ikke og tænker ikke på sex mere. Til gengæld er hjertets energi med kærlighed og opmærksomhed meget stærk. Man kan give hinden massage på hele kroppen. Jeg ser mere klart, når det ikke handler om sex mere.”

Kvinde, 72 år

 

“Jeg er SÅ stolt af min seksualitet. Jeg har altid været super aktiv og seksuelt nysgerrig. Lige fra tidlig alder og da jeg som 20 årig sprang ud i kostumernes verden samt swingerklubber. Jeg har oplevet det jeg ønskede. Der er sikkert mere at opleve, ingen tvivl, men det jeg bevidst satte mig for at opleve har jeg oplevet. Og mere til.”

Kvinde, 25 år